Am gasit pe internet  urmatorul text, este destul de fun.

         Anul trecut am fãcut un upgrade de la Boyfriend 5.0 la Husband 1.0 si am observat cã noul program efectueazã schimbãri neasteptate asupra celorlalte produse, limitând sever accesul la aplicatiile pentru garderobã, flori si bijuterii, care funcþionau impecabil împreunã cu Boyfriend 5.0.
Nici o menþiune referitoare la acest fenomen nu apãrea în documentatie. Mai mult, Husband 1.0 a dezinstalat numeroase programe valoroase cum ar fi DinnerDancing 7.5, CruiseShip 2.3 sau OperaNight 6.1 si a instalat altele nedorite cum ar fi PokerNight 1.3, SaturdayFootball 5.0, Golf 2.4 si ClutterEverywhere 4.5. Conversation 8.0 nu mai functioneazã si blocheazã sistemul. Nu mai ruleazã nici DiaperChanging 14.1 sau HouseCleaning 2.6. Am încercat sã rulez Nagging 5.3 pentru a repara Husband 1.0, dar efectul acestui utilitar este de scurtã duratã.

      Aceasta este o problemã de care se plâng foarte multe femei dupã ce instaleazã Husband 1.0, dar se datoreazã unei conceptii gresite. Multe femei fac upgrade de la Boyfriend 5.0 la Husband 1.0 fãrã sã îsi de-a seama cã Boyfriend 5.0 este, în general, un program pentru distractie. Husband 1.0 este un sistem de operare si a fost astfel proiectat încât sã ruleze cât mai puþine aplicaþii. Mai mult, nu puteti dezinstala Husband 1.0 pentru a reîncepe utilizarea programului Boyfriend 5.0, deoarece Husband 1.0 nu a fost proiectat astfel încât sã permitã acest lucru. Fisiere ascunse din sistemul dumneavoastrã ar determina programul Boyfriend 5.0 sã emuleze Husband 1.0, deci nu ati avea nimic de câstigat. Este imposibil sã dezinstalati sau sã stergeti Husband 1.0 dupã ce l-ati instalat.
          Deoarece am instalat si eu Husband 1.0, vã sugerez sã cititi întreaga sectiune referitoare la GPF (General Partnership Faults). Aceasta este o facilitate extraordinarã pe care compania producãtoare a adãugat-o în secret la sistemul de operare. Husband 1.0 trebuie sã îsi asume întreaga responsabilitate pentru toate greselile si problemele, indiferent de cine le creeazã. Pentru a activa aceastã facilitate introduceþi comanda “C:\I THOUGHT YOU LOVED ME”. Uneori Tears 6.2 trebuie sã ruleze în timp ce dati aceastã comandã. Imediat Husband 1.0 va lansa aplicaþiile Apologize 12.3 si Flowers/Chocolates 7.8. Ar trebui sã mai achizitionati câteva produse noi pentru a îmbunãtati performanta. Personal, vã recomand Hot- Food 3.0, Lingerie 5.3 and Patience 10.1. Folosite împreunã aceste utilitare vor face în asa fel încât Husband 1.0 sã ruleze fãrã nici o problemã. Dupã câtiva ani de folosinþã, Husband 1.0 vã va deveni familiar si veti gãsi numeroase facilitãti folositoare cum ar fi FixesBrokenThings 2.1, Snuggling 4.2 sau BestFriend 7.6.
        În final, vã avertizez sã nu instalati în nici un caz MotherInLaw 1.0, deoarece aceasta nu este o aplicatie suportatã de acest sistem de operare si va determina cãderi repetate ale acestuia.
        Succes în utilizarea produsului Husband 1.0!

Reclame