1. Yorkshire Terrier

 
Sunt indrazneti, curiosi, mereu gata de aventura! Blanita lor e matasoasa, lunga si dreapta si poate fi tunsa in mai multe stiluri.

2. Dachshund


Chiar daca sunt mici-mici, acesti caini sunt excelenti daca ai nevoie de cineva care sa-ti pazeasca locuinta. Sunt atasati de familie, dar pot deveni agresivi cu copiii necunoscuti.

3. Bichon

Cainii din aceasta rasa sunt sensibili, loiali si tind sa devina timizi in preajma strainilor.

Bichon.jpg Bichon image by AmandaOdom25

4. Shih Tzu


Sunt extrem de prietenosi, mai ales cu copiii. Din cauza blanitei dese, trebuie periati aproape zilnic si dusi la un salon de frizerie canina, eventual.

5. Schnauzer miniatural


Sunt cunoscuti pentru blandete, disponibilitatea de joaca si curiozitate. Sunt atat de curiosi cateodata, incat se apuca sa latre la fiecare trecator, daca il zareste prin fereastra sau de pe balcon.

6. Chihuahua


Par inofensivi, dar se pot dovedi niste “duri”. Latra insistent la ceilalti caini, se exprima vehement atunci cand vor ceva, dar partea buna e ca sunt foarte loiali si afectuosi.

7. Pomeranian


Sunt absolut adorabili, insa, la fel ca si copiii, pot deveni foarte zgomotosi.

8. Caini Pug


Fata lor cu riduri, piciorusele scurte si personalitatea carismatica ii recomanda ca buni tovarasi. Chiar daca sunt incapatanati uneori, in general, cainii pug sunt iubitori si isi asculta stapanii.

9. Boston Terrier


E un tovaras perfect pentru familie, sunt blanzi si rabdatori cu copiii. Au nevoie din cand in cand de periaj, pentru a scapa de parul in plus. E obligatoriu sa ai jucarii pe care sa le poata rontai si mesteca prin casa, altfel te trezesti ca iti strica pernele, canapeaua si pantofii
.

10. Maltez


Un caine ideal pentru cei cu alergii la par, maltezul e prietenos si se intelege bine cu alte rase de caini si chiar cu pisicile. Doar sa nu-i lasi prea mult timp singuri, fiindca se deprima si se plictisesc usor.

 

Reclame