Cheia de succes a unei afaceri, dupa cum bine stim, este sa gasesti o nisa in piata si sa o exploatezi la maxim.  Ideile care ne par a fi cele mai neprofitabile si indraznete, dupa cum veti vedea, dovedesc insa contrariul prin aplicarea lor  in practica.

http://newyourkey.com

Daca locuiesti in NewYork nu trebuie sa iti faci probleme unde iti pui cheile. Pentru o taxa anuala modica, NewYourKey pastreaza o copie a cheilor tale si o poate livra oricand ai nevoie: fie ca ai ramas inchis pe dinafara, fie ca ti-ai pierdut cheile in club.

http://peasy.com

Peasy.com este o piata online de locuri de parcare. Pe de o parte le permite soferilor sa caute si sa rezerve inainte de a pleca de acasa, iar pe de alata parte le permite celor ineresati sa isi subinchirieze locurile de parcare. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa isi inegistreze locul de parcare in reteaua Peasy cu urmatoarele detalii: pretul, perioada de timp(cand este disponibil locul), durata(timpul cat il inchiriaza), daca vor sa il inchirieze zilnic sau saptamanal. Cei care cauta un loc de parcare pot astfel sa il rezerve sau mai intai sa negocieze un pret mai bun. 

http://recruitmentrevolution.com

Doi oameni frustrati de intregul proces de recrutare s-au decis sa faca un site in care angajatorul si angajatul sa poata comunica direct. Site-ul permite companiilor sa angajeze oameni, angajatii isi pot negocia online salariul si stabili toate detaliile contractului/colaborarii. Site-ul nu pune la dispozitie cv-urile candidatilor, astfel ca un candidat trebuie sa stie sa se prezinte cat mai bine.

http://gaming-lessons.com

Tom Taylor nu s-a asteptat niciodata sa intre in lumea afacerilor; tot ce voia era sa joace jocuri video. Nenumaratele ore petrecute jucand au dat rezultate si a devenit din ce in ce mai bun la ceea ce facea. Anul trecut s-a hotarat sa impartaseasca toata experienta acumulata oricui ar fi dorit sa invete mai bine sa joace. Un fel de meditatii, dar cu mult mai scumpe decat clasicele meditatii la romana sau matematica. Tom cerea studentilor sai 65 de dolari ora.

http://alchemygoods.com

Acum 2 ani Eli Reich, fondatorul http://alchemygoods.com, mergea la serviciu cu bicicleta cand i-a fost furata geanta de mesager. In loc sa isi cumpere o geanta noua, Eli a hotarat sa isi creeze propria geanta folosind camere vechi de la bicicleta. Toata lumea i-a admirat geanta asa ca s-a hotarat sa intre in afaceri. A renuntat la slujba si a inceput sa creeze genti mai speciale. Materialele pe care le foloseste sunt:camere de bicicleta uzate, iar pentru bretelele gentilor centuri de siguranta de la masini. Motto-ul este”transforma inutilul in util”.

htttp://bagborroworsteal.com/

Pentru cei care nu isi pot permite o geanta scumpa, exista bagborroworsteal.com unde contra unei taxe lunare poti inchiria genti create de designeri consacrati. Taxa lunara variaza intre 20 si 175 de dolari.

Sursa: www.tehnopol.com

 

 

 

 

Reclame