The Money Channel a realizat un top cu cele mai luxoase hoteluri din lume, hoteluri care pun accentul pe confort si securitate, unde bogatia se masoara  in miliarde de dolari. Aceste bijuterii sunt prevazute cu geamuri antiglonţ, antichităţi rare, un design de excepţie, majordomi ce stau la dispoziţie non stop, mobila aurită, băi şi spa personale, sub cerul liber, o panoramă de vis şi o limuzină mereu la dispoziţie.

Locul 1

Apartamentul regal de la Hotel President Wilson din Geneva

Oferă lift privat, uşile şi ferestrele camerelor sunt antiglonţ, vedere panoramică la Lacul Geneva şi Munţii Alpi. Aici au acces doar şefii de stat şi celebrităţile. Una dintre ele este fostul preşedinte american Woodrow Wilson. Apartamentul costă 39.000 de dolari pe noapte.

suite_geneva

Locul 2

Apartamentul de la etajul 7 al Hotelului Martinez din Cannes, Franţa

Beneficiaţi de patru dormitoare, o terasă enormă, jacuzzi şi o panoramă de excepţie la Mediterană. Printre cei care au locuit aici se numără Elton John şi Elizabeth Taylor. Alte dotari includ sistem de teleconferinta, conexiune TV si Internet prin satelit, computer, etc.

Preţul – 37.200 dolari pe noapte.

Locul 3

 The Royal Villa din staţiunea Lagonissi, Atena, Grecia.

Vila are trei dormitoare, piscină interioară, piscină încălzită în exterior, sala de fitness, bucătărie complet echipată, living uriaş. Are o panoramă spectaculoasă spre munţi şi mare.

 Este destinat exclusiv celor faimoşi şi bogaţi, pentru 34.088 de dolari pe noapte.

Locul 4 

 Hotelul Burj Al Arab din Dubai

Cel mai scump apartament este Royal Suite, ce costă 28.000 dolari pe noapte. Fostul preşedinte american Bill Clinton a stat aici.

thumb_433_x_436_5027-hotelburj-al-arab-dengineering-dubai-3

Locul 5

Apartamentul prezidenţial de la Hotel Cala di Volpe din Sardinia, Italia

Este un duplex localizat în turn, are trei dormitoare, trei băi, o piscină exterioară cu apă sărată, solar, sală de fitness, toate personale.

Preţul pentru o noapte este de 27.277 de dolari.

003102
Locul 6

Paradise Island din Bahamas, cu Bridge Suite at Atlantis

Aceste 10 apartamente sunt construite ca un pod între turnurile hotelului Atlantis. De aici şi numele. Celebrităţi ca Oprah Winfrey şi Michael Jackson au lăsat aici 25.000 de dolari pe noapte, preţul unui astfel de apartament.

the_atlantis_hotel_paradise_island_bahamas5_0427feat

Locul 7

 Palace Suite Elounda Beach Hotel and Resort din Creta, Grecia

Este destinaţia celor care au nevoie de mult spaţiu. Sunt 2 vile, iar cea principală are 4 dormitoare, fiecare cu propria baie, living şi dining room, sală privată de fitness, bucătărie ultrautilată, 2 piscine exterioare. Dacă nu e de ajuns, mai aveţi la dispoziţie si un bungalow cu alte dormitoare si livingroom.

Totul pentru 21,030 de dolari pe noapte.
elounda-beach-royal-suite

Acestea sunt apartamente ce depăşesc 20.000 de dolari pe noapte şi oferă, pe lângă cele amintite, şi confortul psihic pe care îl poţi avea când ştii că dormi într-una dintre cele mai scumpe camere de hotel din lume.

Reclame