Pentru impatimitii andrenalinei, pentru cei care vor sa guste viata fara sa tina cont de barierile impuse de „conservarea speciei” propun urmatoarele…

Volcano Boarding

image045

volcano-boarding_Xxi8U_6648_310x235

Ar putea fi catalogat ca un snowbording insa partia difera….:) Sportul se practica doar in Nicaragua, pe vulcanul Cerro Negro, si a fost inventat in 2005 de un australian care, inspirandu-se din boarding-ul pe dune de nisip, a creat acest sport pentru a-si face profitabil hostelul deschis la poalele vulcanului; de atunci, vulcanul a atras mai mult de 10.000 de participanti.

Limbo skating

9995-encourage_son_limbo_skate_carsLimboSkate2BARCROFT_450x250 

Nu as incuraja pe nimeni …

Eroul la acest sport este un baietel Aniket Chindak. In varsta de 6 ani, acesta se  se poate lauda de a fi trecut pe sub 100 de masini detinand si recordul in acest sens.

Train surfing

james_oatwey_sts1

Acest sport a apărut încă din anii 1980, în Germania, este ilegal, dar în prezent a devenit o adevărată senzaţie (şi o problemă gravă) în Africa de Sud, unde au murit mulţi tineri care au încercat să îşi ţină echilibrul pe un tren care merge cu mare viteză.

Bine…pentru unii e o distractie pentru altii o necesitate!

2009512001medium

„Bungee” între crocodili

Imaginile vorbesc de la sine…

Sărituri de pe stânci – este unul dintre cele mai periculoase sporturi, originar din Hawaii, unde se practica încă de prin anii 1770.

Cascadorii pe catalige

Hockey subacvatic

Este vorba de acelaşi hockey pe care îl ştim cu toţii, numai că se joacă pe fundul bazinului.

AirKick

Oamenii sunt aruncaţi într-un bazin plin cu apă cu ajutorul unei catapulte, după ce zboară cam opt metri prin aer.

airkick2watercatapult

Slacklining – amatorii acestui sport fac echilibristică la înălţime, mergând pe o coardă de nylon, întinsă între două puncte. Este diferit faţă de mersul pe sfoară, pentru că în acest caz coarda nu este rigidă, ci chiar foarte dinamică, se întinde şi se balansează.

http://www.youtube.com/watch?v=X3Fnq6GRwT8

Zorbing ball – nu trebuie să faci nimic altceva decât să intri într-o minge uriaşă, după care să-ţi dai drumul la vale, rostogolindu-te cu viteză în jos. „Zorbingul” a fost inventat în anul 2000, în Noua Zeelandă.

zorbing1514641-Kiwi-Zorbing-2

Reclame