Elitiştii sunt de păreri diferite, unii propun scufundarea rapidă a economiei şi înlocuirea ei cu o nouă ordine mondială, iar alţii instalarea unei stagnări lungi şi chinuitoare.

În preajma conferinţei Grupului Bilderberg din 2009, care urmează să se ţină între 14 și 17 mai la hotelul de cinci stele Nafsika Astir Palace, în Vouliagmeni, Grecia, reporterul de anchetă Daniel Estulin dezvăluie detalii şocante ale intenţiilor elitiştilor în ceea ce priveşte economia în anul ce va urma.

Întrunirea Grupului Bilderberg este o discuţie anuală la care participă aproximativ 150 de persoane dintre cele mai influente pe plan mondial din guvern, industrie, domeniul bancar, mass media, învăţământ universitar şi complexul militar-industrial. Acest grup discret operează sub „regulile Casei Chatham”, ceea ce înseamnă că niciun amănunt din cele discutate nu trebuie să ajungă în mass media, în ciuda faptului că redactorii celor mai mari publicaţii din lume, precum Washington Post, New York Times şi Financial Times, sunt prezenţi la întrunire.

Conform surselor lui Estulin, care s-au dovedit a fi de o mare acurateţe în trecut, Bilderberg are păreri diferite privind iniţierea „Ori a unei depresiuni prelungite şi chinuitoare care condamnă lumea la zeci de ani de stagnare, declin şi sărăcie… ori a unei depresiuni intense, dar de scurtă durată, care netezeşte calea spre o nouă ordine mondială economică susţinută, mai puţin suverană, dar mai eficientă.”

Informaţiile capătă formă, dacă luăm în considerare faptul că previziunile economice anterioare ale lui Estulin, bazate pe scurgeri de informaţii de la aceleaşi surse, s-au dovedit extrem de precise. Estulin a prezis corect prăbuşirea pieţei imobiliare şi căderea financiară din 2008, ca urmare a ceea ce îi spuseseră sursele din interiorul Grupului Bilderberg că plănuieşte elita, având la bază discuţiile acestora de la întâlnirea din 2006 din Canada şi conferinţa din 2007, Turcia.

O broşură premergătoare întrunirii, care a fost înmânată membrilor Bilderberg, conţinea detalii ale agendei economice. Vorbind mai în detaliu, Estulin avertizează că Bilderberg cultivă o imagine falsă a restabilirii economiei, păcălind investitorii să îşi reinvestească banii în bursa de valori, doar pentru a declanşa o altă scădere masivă a activităţii economice care va produce „pierderi masive şi suferinţă financiară acerbă în lunile ce vor urma”, conform unui raport Canada Free Press.

Potrivit lui Estulin, Bilderberg presupune că cifra de şomaj din Statele Unite va ajunge în jur de 14% până la sfârşitul anului, aproape dublând cifra oficială actuală de 8.1 procente.

Sursele lui Estulin îl mai informează şi de faptul că Bilderberg va încerca din nou să ceară cu insistenţă legiferarea Tratatului de la Lisabona, un pion central al agendei pentru a apăra cu totul un superstat federal al UE, forţându-i pe irlandezi să voteze din nou document în septembrie/octombrie, cu toate că îl respinseseră deja, alături de alte naţiuni europene, prin referendumuri naţionale.

„Una din preocupările acestora este să se adreseze şi să neutralizeze mişcarea contra tratatului de la Lisabona numită „Libertas”, condusă de Declan Ganley. Una din acţiunile planificate ale grupului Bliderberg este răspândirea de zvonuri în mass media Statelor Unite, care să sugereze că Ganley este sponsorizat de traficanţii de arme din SUA, în legătură cu armata SUA,” informează CFP.

Daniel Estulin, Jim Tucker şi alte surse care s-au infiltrat la întrunirile Bilderberg în trecut, au furnizat în mod curent informaţii privind agenda Bilderberg, care iese ulterior pe scena lumii, dovedind că organizaţia nu este doar o „şuetă”, conform dezvăluirilor, ci un forum de planificare integral, pentru agenda noii ordini mondială.

Într-adevăr, chiar luna trecută, vicontele belgian şi actualul preşedinte Bilderberg Étienne Davignon, s-a lăudat că Bilderberg a ajutat le crearea monedei euro, introducând pentru prima dată în agendă ideea unui singur etalon monetar, la începutul anilor 1990.

Propunerea Bilderberg pentru un superstat federal european şi o singură monedă are probabil rădăcini mai vechi. O investigaţie a celor de la BBC a scos la iveală documente de la primele şedinţe Bilderberg care confirmau că Uniunea Europeană a fost un vlăstar al grupului Bilderberg.

În vara anului 2002, când ulii interesaţi de război din administraţia lui Bush cereau cu insistenţă o invazie a Irakului, membri Bilderberg şi-au exprimat dorinţa unei amânări şi atacul nu a fost lansat până în martie, anul următor.

În 2006, Estulin a prezis că pieţei imobiliare din SUA i se va permite să ia avânt înainte ca bomba să fie lansată cu cruzime.

În 2008, Estulin a prezis că Bilderberg crea condiţiile unei calamităţi financiare, exact ceea ce a început câteva luni mai târziu, o dată cu falimentul Lehman Brothers.

Bilderberg şi-a arătat în mod curent autoritatea privind stabilirea rolului său de persoană importantă. Organizaţia selectează permanent candidaţii la preşedinţie, precum şi pentru vice-preşedinte şi prim-ministru.

Bill Clinton şi Tony Blair au fost pregătiţi de către organizaţia secretă la începutul anilor 1990, înainte de a deveni foarte cunoscuţi.

Joe Biden, candidatul pentru funcţia de vice-preşedinte în campania lui Barrack Obama, a fost selectat de James A. Johnson, expertul Bilderberg, iar candidatul la aceeaşi funcţie în anul 2004 din campania lui John Kerry, John Edwards, a fost de asemenea binecuvântat de grup, după ce acesta a ţinut un discurs fierbinte la conferinţa din 2004. Reprezentanţii Bilderberg au călcat chiar regulile casei aplaudându-l pe Edwards la finalul discursului despre politica Americii, ţinut în faţa elitiştilor. Alegerea lui Edwards a şocat specialiştii din mass media care se aşteptaseră tocmai din partea lui Dick Gephardt să ocupe poziţia. Cotidianul New York Post a transmis chiar că Gephardt fusese ales, iar pe maşinile de campanie fuseseră deja plasate postere “Kerry-Gephardt”, înainte să fie înlăturate după ce s-a anunţat că Edwards este adjunctul lui Kerry.

Un raport al unui ziar portughez din 2008 a evidenţiat faptul că Pedro Santana Lopes şi Jose Socrates au luat parte la întâlnirea din Stresa, Italia, în 2004, înainte să înceapă cursa pentru funcţie de prim-minstru al Portugaliei.

Câteva decizii geopolitice cheie au fost luate anul trecut la întrunirea grupului Bilderberg din Washington DC, subliniind din nou faptul că respectiva adunare este doar una informală.

Aşa cum am transmis la momentul respectiv, Bilderberg era preocupat de creşterea prea rapidă a preţului petrolului, după ce a ajuns la 150$ barilul şi dorea să se asigure că „preţul petrolului va începe probabil să scadă”. Exact acest lucru s-a întâmplat în ultima parte a anului 2008, când petrolul a scăzut din nou sub 50$ barilul. Am putut iniţial să prevedem creşterea rapidă a preţului petrolului în 2005 când acesta era 40$ barilul, deoarece Bilderberg ceruse creşterea preţurilor la întrunirea de la München. Pe parcursul conferinţei din Germania, Henry Kissinger le-a spus colegilor prezenţi că elita se asigurase că preţul petrolului se va dubla în următoarele 12-24 de luni, ceea ce s-a şi întâmplat.

De asemenea, la întrunirea de anul trecut, Condoleezza Rice, fostul secretar de stat al SUA, a întocmit nişte strategii pentru a semna un tratat privind instalarea unei baze radar a Statelor Unite în Republica Cehă, împreună cu ministrul de interne ceh, Karel Schwarzenberg.

Rice l-a avut alături la întrunire pe Robert Gates, secretar al apărării, care se pare că a încurajat globaliştii UE să amâne atacul asupra Iranului. Şi iată, câteva zile mai târziu, UE a ameninţat Iranul cu sancţiuni, dacă nu va suspenda programul de sporire a înarmării nucleare. S-a speculat de asemenea că „întâlnirea secretă” a lui Barack Obama cu Hillary Clinton, care a fost realizată cu ajutorul unor tactici de spionaj, precum încuierea jurnaliştilor la bordul unui avion ca să nu îi urmărească pe cei doi, a avut loc la întrunirea Bilderberg din Washington DC

 

Rămâne de văzut ce fel de reportaj de presă asupra Bilderberg 2009 va fi oferit, deoarece, în ciuda dovedirii faptului că Bilderberg joacă un rol central în influenţarea evenimentelor mondiale financiare şi geopolitice ulterioare şi în ciuda întrunirii de anul trecut ţinută în Washington DC, mass media corporativă din SUA a controlat o amnezie universală privind raporturile de la conferinţă, reprezentaţii acesteia şi ceea ce s-a discutat.

Încă o dată, mass media alternativă va trebui să umple golul şi să facă cunoscut populaţiei ce ne-au pregătit globaliştii pentru anul viitor

 Sursa: infocon.ro

Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …”

               David Rockefeller,cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg.

In marea mass-media referirile la aceasta intrunire sunt putine. Singurii care se intereseaza intens sunt cei din mass-media alternativa. Si astfel, observand de la distanta locatia, mai studiind programul oficial al unor personalitati ce le-a apucat brusc dorul de Grecia fix in aceasta perioada, mai analizand unele declaratii, mai punand lucrurile cap la cap, se poate face o lista cu participanti. Astfel putem spune ca printre cei ce sigur anul acesta au ajuns acolo sunt:

THIMOTHY GEITHNER

 images[70]

 

   Timothy Franz Geithner (1961-), evreu, secretarul trezoreriei, fost presedinte al Federal Reserve Bank of New York. Din pozitia actuala are inclusiv rolul de a directiona raspunsul economic al tarii la criza financiara si cum sunt alocate sutele de miliardele alocate “solutionarii”.

   Dupa terminarea studiilor a lucrat la Kissinger and Associates. Este protejatul lui Robert Rubin iar Lawrence H. Summers ii este mentorul.

   Membru din 2002 al Council on Foreign Relations ca Senior Fellow in the International Economics department. A fost director Policy Development and Review Department (2001-2003) la FMI.

   In 2006 devine membru al Group of Thirty.

   In 2008 aranjeaza vanzarea Bear Stearns pe nimic catre JPMorgan Chase (Rockefeller).

   Membru Comisia Trilaterala.

   Prezenta acestuia la aceasta intrunire nu-i tocmai in regula caci incalca Logan Act, conform careia le este interzis cetatenilor americani sa aiba legaturi cu guverne straine fara autorizatie oficiala. Este valabila din 1799 si incalcarea ei se pedepseste cu pana la 3 ani inchisoare.

   Dupa cum se stie, Geithner a anuntat in martie, adresandu-se Council on Foreign Relations (NOTA 4) ca sustine ideea unei inlocuiri a dolarului cu o moneda manageriata de FMI (NOTA 5)  

   ROBERT ZOELLICK

 

 

   Robert Zoellick (1953 -), provenit dintr-o familie de evrei din Germania, participant Bilderberg Group , fost Deputy Secretary of State, presedinte al Bancii Mondiale (nominalizat de George W. Bush), Senior International Advisor Goldman Sachs membru Phi Beta Kappa, reprezentantul personal al lui Bush la G7 (1991, 1992), fost sef Center for Strategic and International Studies, fost membru German Marshall Fund, World Wildlife Fund , membru Council on Foreign Relations, membru Trilateral Commission

   A semnat in 1998, alaturi de Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, Richard Perle, Elliott Abrams, Zalmay Khalilzad, John R. Bolton, Richard Armitage si Bill Kristol, proiectul Project for the New American Century pentru inlaturarea de la putere a lui Saddam.

JAMES STEINBERG

 

 

   James B. Steinberg (1953-), evreu, actual Deputy Secretary of State. Fost senior fellow la Brookings Institution (NOTA 6).

   Participant intruniri Bilderberg Group, Membru Council on Foreign Relations si Comisia Trilaterala.

   Vor mai fi prezenti de asemenea presedintele Comisiei Europene (NOTA 7), Jose Manuel Barroso, Regina Sofia a Spaniei si Regina Beatrix a Olandei.

   Inchei amintind descrierea mitropolitului Seraphim al Pireului referitoare la participantii intrunirilor Bilderberg:

   “cabala criminala a sionismului global ce edifica o viitoare cumplita dictatura mondiala stapanita de lucifer

 

   NOTE:

   (NOTA 1) 

 

 

   Walther Rathenau (1867–1922), evreu, politician, scriitor, ministru de externe in timpul Weimar Republic. Fiul lui Emil Rathenau.

   Legaturi stranse cu masoneria. Lider industrias in vechiul imperiu german si noua republica. Unul din fondatorii German Democratic Party. In 1921 devine ministru al reconstructiei si in 1922 ministru de externe. Insistenta sa ca Germania sa accepte integral obligatiile Treaty of Versailles precum si Treaty of Rapallo cu Uniunea Sovietica i-au infuriat pe nationalisti.

   (NOTA 2)

  Comisia Trilaterala a fost creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director. 

   (NOTA 3)

 

   Actualul patriarh al familiei este David Rockefeller (1915-) FONDATOR al Bilderberg Group, MEMBRU CONSILIU DE CONDUCERE PE VIATA (din 1954). Membru Bohemian Grove. Seful Rockefeller Foundation si Rockefeller Center

   Cum laude  Harvard University, teza “ Fabian socialism “ .

   Director Carnegie Endowment for International Peace alaturi de Alger Hiss, John Foster Dulles (Central Intelligence Agency), Dwight D. Eisenhower si fondatorul IBM Thomas J. Watson

   In 1946, David Rockefeller devine singurul bancher al familiei (Chase National Bank). Pe atunci presedinte era unchiul sau, Winthrop Aldrich, fiul gigantului Nelson W. Aldrich, si fratele mamei sale, Abby Aldrich. Banca devine Chase Manhattan Bank in 1955, acum denumita  JPMorgan Chase.

   In 1949 devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat Marshall Plan

   Printre apropiatii lui David: Rothschild , generalul George C. Marshall , membrii Ford family , Bill Clinton , Henry Kissinger, Riley P. Bechtel ( Bechtel Group) , Gianni Agnelli ( Fiat ) , John Loudon ( Royal Dutch-Shell ) , C. Douglas Dillon , David Packard (Hewlett-Packard ) , familia Dulles , Katharine Graham ( Washington Post ) , Brooke Astor ( Astor familyWaldorf-Astoria Hotel ) , Peter G. Peterson ( presedintele Blackstone Group, fost presedinte Council on Foreign Relations ) , Arthur Ochs Sulzberger, Jr. ( presedintele New York Times ) .

   Paul Volcker, un apropiat al familiei, a lucrat pentru banca sa, inainte de a deveni presedinte Federal Reserve.

   Banca sa are stranse legaturi cu BANCA MONDIALA. Trei dintre presedintii acesteia, John J. McCloy, Eugene R. Black, Sr. si George Woods au lucrat pentru el. James D. Wolfensohn este chiar asociat apropiat al familiei, fiind director al Rockefeller Foundation si al altor organisme Rockefeller. De asemenea familia a gazduit pe propietatile sale numeroase intalniri regulate cu guvernatori de banci nationale sau ale Bancii Mondiale si FMI.

   Un alt apropiat al familiei, Joseph Verner Reed, Jr , a fost asistentul lui Eugene R. Black, Sr. (al carui tata a fost Chairman of the Federal Reserve).

   A dezvoltat legaturi apropiate cu Central Intelligence Agency (CIA) inca din anii ‘ 50. Apropiati ai familiei: Allen Dulles, directorul Richard Helms, Archibald Roosevelt, Jr., Kermit Roosevelt, Jr., William Bundy.

   In vara lui 1964 are o intalnire de doua ore si jumatate cu Nikita Hrusciov. Apoi si cu succesorul sau, Leonid Brejnev

   In 1965, Rockefeller si cativa oameni de afaceri au fondat  Council of the Americas. Principalul lor proiect este North American Free Trade Agreement ( NAFTA ) despre care Henry Kissinger spunea :

   “NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

   In mai 1973 Chase Manhattan Bank deschide la Moscova un birou in piata Karl Marx.

   A fost Chairman Overseas Development Council of the USUSSR

Sursa: Infocon